Uitleganimaties zonder risico

Bij Vidimatic loopt u geen risico dat u iets krijgt wat u niet wilt. We maken namelijk gebruik van een unieke storyboard tool waardoor u vooraf ziet wat we gaan maken.

Product- en proces ontwikkelingen zijn voor het publiek niet altijd eenvoudig te begrijpen. Tegelijkertijd is er heel veel aanbod van informatie, dus wil de doelgroep steeds sneller en gemakkelijker informatie ontvangen. Een uitleganimatie past perfect bij deze ontwikkeling. De kijker klikt de video aan en leunt achterover terwijl de informatie naar hem toe komt.

Animatie: Waarom een uitleganimatie?


Diverse stijlen

Maatwerk

Deze uitleganimaties zijn ware kunststukjes. Met name de overgangen tussen de scenes vergen veel creativiteit. We maken er een sport van om iedere keer het wow-effect te bereiken.

Flex

De Flex stijl is onze meest populaire stijl. De figuurtjes hebben een zij-aanzicht en de armpjes en beentjes van de uitleganimaties kunnen bewegen waardoor bijvoorbeeld lopen mogelijk is. Desgewenst geven we de figuurtjes een uniek design.

Flow

De Flow stijl maakt geen gebruik van (bewegende) poppetjes, maar van infographics en iconen. De uitleganimaties hebben daardoor een zakelijker karakter.

Blocks

De Blocks stijl is qua techniek iets eenvoudiger. De figuurtjes zijn rechthoekig, hebben een voor-aanzicht en kunnen armen en benen niet bewegen. Uitleganimaties in deze stijl kan sneller gemaakt worden.

Werkwijze

Opdrachtgevers weten bij de productie van een animatie niet altijd wat ze kunnen verwachten. Om dit probleem op te lossen hebben we een storyboard tool ontwikkeld.

Met de storyboard software kan de klant de productie van de uitleganimatie volgen. Hij ziet de designs in combinatie met de voice-over tekst en weet dus vooraf hoe de animatie eruit gaat zien en kan tijdig bijsturen.

Storyboard tool


VOORBEELD ANIMATIES

Incassomachtigen
Gemeentelijke Communicatie
PopUp Fleet

Zivver 300x150
Expertise Centrum
Buza 300x150 2
Ideal 300x150
Igopost Logo 300x150
Quantore 300x150
Tempo Team 300x150
Vng 300x150
Emerce 300x150